C. Tavoitteesta totta - Omatoimisesti PLUS Livekontakti

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet valmis tekemään määrätietoisesti työtä oman tavoitteesi eteen. Tuumasta toimeen - tavoitteesta totta!

By Valmennus Silmu Price: € 159.00 Language: Finnish

Agenda

Omatoimisesti PLUS Livekontakti -paketissa saat käyttöösi 

  • verkkovalmennustyökalun lisäksi
  • ammattivalmentajan tuen ja kommentit verkossa JA 
  • kaksi puolen tunnin henkilökohtaista keskustelua valmentajan kanssa Skype videotapaamisessa

Valmentaja kommentoi kokonaisuuksia n. 6 kertaa n. 10 minuuttia eli yhteensä noin 60min. Skype tapaamiset voit varata valmennuksen aikana sinulle sopivana ajankohtana.

Sinun tavoitteesi voi olla työhön liittyvä tavoite tai henkilökohtaiseen elämään liittyvä tavoite – se voi olla päivän suunnittelu, priorisointi, tauotus, uni, treenin tai blogin aloittaminen tai rauhallisuuden lisääminen päivään. 

Mihin sinä kaipaat muutosta? Mikä helpottaisi sinun arkeasi?

Miten Sinä saat aikaan enemmän ja väsyt vähemmän?

On päätettävä mihin haluaa muutosta ja miten asian haluaa olevan, katsottava asiaa eri näkökulmista, ymmärrettävä mitä se konkreettisesti juuri Sinun elämäntilanteessasi, juuri Sinulle tarkoittaa ja ryhdyttävä tuumasta toimeen.

Tavoite voi sanana tuntua ahdistavalta - keksi oma sana. Haave. Toive. Päämäärä. Unelma. Punainen lanka. Mikä tahansa mikä toimii sinulla.

Sillä. Mitään ei tapahdu jos mitään ei tapahdu.

Toisaalta. Tutkimusten mukaan hallinnan tunne yhdellä elämänalueella tuo hallinnan tunnetta myös muille elämänalueille.

Haluatko muutosta?

Oletko tosissasi?

Jos vastasit kyllä, Tavoitteesta totta –valmennus auttaa sinua hahmottamaan konkreettisia, juuri sinun arkeesi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti sopivia askelia kohti tavoitettasi. Valmennuksessa käydään läpi myös aivojen toimintaa ja tavan teoriaa - miksi tavan muutos on niin vaikeaa. Vähän lukemista, vähän kuuntelemista, paljon omaa työtäsi - harjoituksia ja ajatuksen kehittelyä kirjoittamalla. 

Kirjoittaminen ulkoistaa ajattelun, eikä asiaa tarvitse pitää mielessä ja rasittaa aivoja. Teet työtä itsenäisesti - verkkovalmennus ohjaa sinua. Materiaali säilyy verkossa ja ammattivalmentaja tukee ja kommentoi sinua tehtäväkohtaisesti.

Askel askeleelta muodostat omia tapoja, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi. 

Muutos on mahdollinen, mutta sen eteen on tehtävä määrätietoisesti töitä.

Tee tavoitteestasi totta ja aloita valmennus.

Verkkovalmennus on käytössäsi 15.6.2017 saakka

Course details

Schedule

Valmennuksessa on 11 osiota. Yhden osion tekeminen vie tavoitteesta ja tekijästä riippuen n. 10-30 minuuttia.

Voit tehdä valmennusta omaan rytmiisi. Tee kuitenkin järjestyksessä, yksi osio kerrallaan, itsellesi sopivasti tauottaen. 

Tee kerran päivässä, kaksi kertaa viikossa tai vähintään kerran viikossa. Älä kuitenkaan harvemmin. Sitoudu tekemään valmennus kokonaan läpi enintään seuraavan kahden kuukauden aikana. 

Merkitse valitsemasi rytmi omaan kalenteriisi esim. joka tiistaiaamu klo 7 tai joka torstai tyttären tanssitunnin aikana klo 18-19 ja joka sunnuntai klo 10. Skypetapaamiset voit varata sinulle sopivana hetkenä Tervetulo-osion viimeisestä tehtävästä.

Hyväkin aikomus kantaa harvoin. Tarvitaan tietoista suunnitelmallista tekemistä.

Mikäänhän ei muutu jos mikään ei muutu. Tee työtä, määrätietoisesti, pienin askelin.

Trainers

Hei, olen Maarit Mäkelä, valmentajasi tällä Tavoitteesta totta -valmennuksella.

Olen Valmennus Silmun perustaja. Ennen Silmua olin pitkään konsulttina Accenturella ja viimeiset kolme vuotta olen tehnyt töitä yhdessä 925 Designin kanssa työelämän vallankumouksen parissa. 

Olen itse tehnyt ammatillisen opettajan pedagogisen pätevyyden verkko-opintoina ja suunnitellut ja rakentanut opintokokonaisuuksia ammattikorkeakouluun. Nyt yhdistän tähän coachin ja konsultin kokemukseni ja Tavoitteesta totta -valmennus on valmis.

Omasta kokemuksesta tiedän ja uskon, että verkkovalmennus on tehokas tapa tehdä asioista totta, omaan tahtiin, juuri itselle sopivaan aikaan. Tavoitteesta totta -valmennus on uudenlainen verkkovalmennuskokonaisuus, joka keskittyy omaan elämään ja oman tavoitteen toteuttamiseen – juuri itselle ja omaan arkeen sopivasti.